Resurs Bank

Category: Lainantarjoajat

Resurs Bank

Lainasummat 1000-50.000€

Maksuajat 1-12 vuotta

Ikäraja 23 vuotta

Palvelun arvosana

0
0,0 rating
Arvosana 0/5 (Perustuu 0 arvosteluun)

Resurs Bank esittely

Resurs Bank on pankki, joka on toiminut Suomen rahoitusmarkkinoilla vuodesta 2002 lähtien. Resurs Bank on osa suurta Resurs-konsernia, joka toimii kaikissa pohjoismaissa. Pankin pääkonttori sijaitsee Ruotsissa.

He tarjoavat rahoitusratkaisuja yrityksille ja yksityishenkilöille. Kuluttajille suunnattu rahoitus on 1000 – 50 000 euron pankkilaina. Maksuaika on lainasummasta riippuen 1 – 12 vuotta.

Resurs Bankista voit hakea lainaa mihin tahansa käyttötarkoitukseen ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea uutta lainaa tai yhdistää nykyiset luottokorttilainasi, kulutusluottosi ja muut pienlainat yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi.

Kilpailuta Resurs Bankin pankkilaina ja 30 muuta lainantarjoajaa helposti täyttämällä hakemus Yhdistalainat.com-palvelussa. Hakemuksen lähettäminen ja lainatarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Tärkeimmät tiedot lyhyesti

 • Pankkilainaa 1000 – 50 000 euroa
 • Maksuajat 1 – 12 vuotta
 • Ikäraja 23 vuotta
 • Pankkilaina ilman vakuuksia ja henkilötakaajia
 • Alustavan luottopäätöksen saat lähes välittömästi
 • Aina henkilökohtainen lainatarjous
 • Mahdollisuus hakea uusi laina tai yhdistää nykyiset lainat
 • Jo yli 100 000 kuluttaja-asiakasta Suomessa

Lainan hakuehdot

Resurs Bank voi myöntää lainaa henkilöille, jotka täyttävät alla olevat ehdot:

 • Hakijan ikä vähintään 23 vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
 • Säännölliset tulot (yli 800 € bruttotulot alle 3 100 € lainoissa ja vähintään 1 300 € yli 3 100 € lainoissa)

Resurs Bank tekee oman riskianalyysin jokaisen lainanhakijan kohdalla hakijan antamien tietojen perusteella.

Hakemuksen lähettämisen jäkeen saat alustavan luottopäätöksen heti. Lopullista lainapäätöstä varten Resurs Bank saattaa pyytää hakijalta tositteita palkkatuloista, jolla varmistetaan vielä hakijan taloudellinen tilanne.

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen hakijalle annetaan aina henkilökohtainen lainatarjous, jonka voi hyväksyä tai hylätä.

Lainan takaisinmaksu

Myönnetty laina tulee maksaa ajallaan takaisin lainanmyöntäjän määrittelemän maksusuunnitelman mukaisesti.

Kun saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, suosittelemme tutustumaan siihen kaikessa rauhassa ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Lainatarjouksesta näet mm: lainasumman, takaisinmaksusuunnitelman, korot, muut kulut ja lainan kokonaiskustannukset.

Maksusuunnitelmaa tulee noudattaa aina lainantarjoajan kanssa solmitun lainasopimuksen mukaisesti. Mikäli et kuitenkaan pysty jostain syystä maksamaan lainaasi takaisin sovitusti, ota yhteyttä lainan myöntäneeseen lainapalveluun.

Laskujen maksamatta jättämisestä kertyy ylimääräisiä kuluja maksettavaksi. Ottamalla yhteyttä lainanmyöntäjän asiakaspalveluun, voit saada apua maksuvaikeuksiin tai tehdä uuden maksusuunnitelman.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Arvostele palvelu

Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!