Pikavippien yhdistäminen

Pikavippien yhdistäminen tuo säästöä jopa satoja euroja
Category: Blogi

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Pikavippien yhdistäminen – Mitä se käytännössä tarkoittaa?

Kenelle tahansa saattaa tulla eteen tilanne, kun huomaa että erilaisia pikavippejä on kertynyt jo useita. Pikavipit ovat usein korkeakorkoisia, sekä niihin kertyy monia muita kalliita kuluja. Kun kaikki nämä yhdistää, tulee kuukaudessa yllättävän suuri summa maksettavaksi. Korkeiden korkojen ja kulujen takia voi helposti tuntua siltä, että vaikka kuinka lainaa maksaa takaisin, eivät ne silti lyhene juuri yhtään.

Pikavippien yhdistäminen tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että kilpailutat korkeiden vippien tilalle yhden kulutusluoton, jossa on huomattavasti matalammat korot ja kulut. Tämä myös selkeyttää huomattavasti talouden hallintaa, koska enää ei tarvitse murehtia useiden eri pikavippien kuukausieristä ja eräpäivistä, vaan hoidettavaksi jää ainoastaan yksi laina.

Pikavippien yhdistäminen ei pelkästään siis tuo säästöjä lainan koroissa ja kuluissa, vaan helpottaa lainan takaisinmaksua, sekä auttaa pienentämään kuukausierän itselle sopivammaksi.

Meidän palvelun kautta pikavippien yhdistäminen onnistuu helposti, koska voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa jopa 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Sinun ei siis tarvitse itse etsiä netin lainaviidakoista eri lainapalveluita ja täyttää useita hakemuksia, vaan me hoidamme sen puolestasi. Alla kerromme palvelustamme lisää.

 

Kilpailuta kulutusluotto ja yhdistä pikavipit

Kuten yllä kerroimme, me autamme sinua kilpailuttamaan uuden ja edullisen kulutusluoton, jolla pääset eroon useista kalliista pikavipeistä. Älä turhaan maksa päällekkäisiä korkoja, kuluja ja suuria kuukausieriä, joilla laina ei kuitenkaan lyhene juuri yhtään.

Täytä hakemus palvelussamme, jonka jälkeen me välitämme sen tämän hetken suosituimmille pankeille ja lainantarjoajille, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa. Palvelumme käyttö on kuluttajille täysin ilmaista, eikä tarjousten pyytäminen tarkoita, että hakijan olisi pakko hyväksyä jokin tarjotuista lainoista. Voit siis huoletta katsoa, millaista kulutusluottoa voisit saada aikaisempien lainojen tilalle ja näet myös nopeasti, kuinka paljon saisit säästöä joka kuukausi pikavippien yhdistämisellä.

Lainahakemuksen jälkeen saat lainapäätöksen nopeasti. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat yleensä ensimmäiset lainatarjoukset alle 15 minuutissa. Saat heti myös tunnukset, joilla pääset kirjautumaan meidän Oma tili-sivulle, josta kätevästi näet kaikki saamasi lainatarjoukset.

Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia kaikessa rauhassa ja mikäli löydät sopivan, pääset hyväksymään sen välittömästi. Lainahakemuksen voit tehdä palvelussamme juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksia yleisesti klo 7-23 välisenä aikana. Joten voit tehdä hakemuksen vaikka keskellä yötä, jolloin saat lainatarjoukset heti seuraavana aamuna kun lainantarjoajat alkavat taas käsittelemään hakemuksia.

Suosittelemme aina hakemuksen tekemisen jälkeen odottamaan kaikessa rauhassa, jotta kaikki yhteistyökumppanimme varmasti ehtivät lähettämään sinulle tarjouksen. Hyvä sääntö on, että odota 24 tuntia, ennenkuin lähdet hyväksymään mitään saamistasi tarjouksista. Mikään ei varmasti harmittaisi enempää kuin se, että hyväksyt ensimmäisten tarjousten joukosta nopeasti jonkun ja tämän jälkeen saisitkin huomattavasti edullisemman tarjouksen. Toki jos näin pääsee käymään, on sinulla täysi oikeus irtisanoa aiemmin hyväksytty laina 14 vuorokauden sisällä lainatarjouksen allekirjoittamisesta.

Täytä siis ilmainen hakemuksemme ja näet nopeasti, kuinka paljon pikavippien yhdistäminen toisi sinulle säästöä.

 

Korkokatto laski lainojen kustannuksia ja korkoja

Vuoden 2019 syyskuussa voimaan tullut korkokatto laski huomattavasti lainojen korkoja ja kuluja. Nyt on oikea aika vaihtaa kalliit lainat halvempaan.

 

Ennen vuoden 2019 syyskuuta, alle 2000 euron lainoihin oli säädetty 50% korkokatto. Tämä ei kuitenkaan millään tavalla koskenut yli 2000 euron lainoja. Tämä johti nopeasti siihen, että monet lainantarjoajat luopuivat pienistä pikavipeistä ja alkoivat tarjota vain 2000 euroa suurempia lainoja. Näissä saattoi olla todellinen vuosikorko parhaimmillaan satoja prosentteja.

Vuonna 2019 syyskuun alussa voimaan tuli sitten laki, joka korjasi tätä asiaa. Nyt kaikissa lainoissa, summaan katsomatta, suurin sallittu nimelliskorko on 20%. Myös muihin kustannuksiin, kuten avausmaksuun, nostopalkkioon ja tilinhoitomaksuihin asetettiin rajoitus, joka määritti ettei kulut saa ylittää 150 euroa vuodessa.

Monet lainantarjoajat lopettivat lainojen myöntämisen kokonaan, mutta useat, edelleen lainamarkkinoilla toimivat lainantarjoajat alensivat lainojen korot ja kulut lain määrittämälle tasolle. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet hakenut ennen tuota uutta lakia pikavippejä tai muita lainoja, on nyt oikea aika ottaa kaikki hyöty irti alentuneista hinnoista ja aloittaa pikavippien yhdistäminen.

Monet kuluttajat edelleen maksavat turhaan kalliita lainoja pois, eivätkä kaikki edes ole välttämättä tietoisia tästä uudesta korkokatosta. Siksi kerrommekin siitä tässä artikkelissa, jotta jokainen, jolla on korkeakorkoisia lainoja maksettavana, tietäisi kuinka paljon lainojen yhdistäminen heitä voisi hyödyttää.

Kun maltat käyttää hetken aikaasi lainan kilpailuttamiseen ja lainatarjousten vertailuun, voit säästää helposti satoja euroja lainojen kokonaiskustannuksissa ja saat sovittua kuukausierän juuri sinulle sopivalle tasolle. Satojen eurojen säästö ei kuulosta pahalta, jos sen saavuttaa parhaillaan alle tunnin työllä.

.