Pikavippi

pikavippi
Category: Blogi

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Mikä pikavippi on?

Pikavippi on netissä toimivien lainapalveluiden yksi vanhimmista lainatuotteista. Sitä kutsutaan useissa palveluissa myös nimillä pienlaina, pikaluotto ja pikalaina.

Pikavippiä myönnetään aina 100 eurosta jopa 5000 euroon saakka, takaisinmaksuaika on lainasummasta riippuen 1-60 kuukautta.

Nimensä mukaisesti sitä on mahdollista saada nopeasti tilille, sillä lainasummat ovat muihin lainoihin verrattuna pieniä.

Useampi vuosi sitten pikavipillä oli vielä melko huono maine, silloin lainaa myönnettiin pieniä summia erittäin lyhyellä takaisinmaksuajalla.

Jopa 2000 euron pikavipin takaisinmaksuaika oli monissa lainapalveluissa silloin 7-30 päivää.

Lainan korko oli myös huomattavasti korkeampi kuin tänä päivänä.

Vakuudettomia lainoja koskevat lakimuutokset ovat kuitenkin pudottaneet myös pikavippien korkoja ja kuluja kohtuullisiksi.

Tänä päivänä lainapalveluista on mahdollista hakea pikavippiä suurempia summia, pidemmillä maksuajoilla sekä pienemmillä kuluilla.

Pikavippi haetaan täyttämällä lainahakemus netissä, myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina voidaan siirtää pankkitilille jopa 15 minuutissa.

Pikavippi nopeasti tilille

Joskus lainantarve saattaa tulla yllätyksenä, silloin lainaa tarvitaan mahdollisimman nopeasti tilille.

Tällöin pikavippi saattaa olla paras ratkaisu, sillä se on helppo hakea netistä ja lainapalvelut maksavat pienemmät lainasummat huomattavasti nopeammin hakijan tilille.

Mikäli lainaa tarvitsee heti tilille, tulee lainahakemus täyttää huolellisesti ja liittää tarvittavat liitteet valmiiksi hakemukseen, ettei lainapalvelun tarvitse pyytää niitä erikseen.

Jos lainapalvelussa on mahdollista käyttää Instator-palvelua palkkatulojen tarkistamiseen, suosittelemme käyttämään sitä, sillä se nopeuttaa lainan käsittelyä huomattavasti.

Vaikka pikavippiä myönnetään tänä päivänä kohtuullisella korolla ja kuluilla, kannattaa laina kuitenkin kilpailuttaa useammalla lainapalvelulla.

Netissä toimii kymmeniä palveluja, joista on mahdollista hakea pikavippiä nopeasti tilille. Vertaileminen kannattaa aina, vaikka lainasumma olisikin pieni.

Jos haluat kilpailuttaa pikavipin useammalla luotonmyöntäjällä yhdellä hakemuksen, täytä lainahakemus siinä tapauksessa Yhdistalainat.com palvelussa.

Silloin täytät vain yhden lainahakemuksen ja palvelu toimittaa hakemuksesi ilmaiseksi yli 30 lainantarjoajalle. Näin voit saada monta lainatarjousta, joista voit valita halvimman.

Kulutusluotto, joustoluotto vai pikavippi?

Lainaa hakiessa saatat miettiä, millaista lainaa kannattaa hakea? Lainapalveluista on yleensä mahdollista hakea kulutusluottoa, joustoluottoa ja pikavippiä.

Mikäli tarvitset lainaa suuremman summan esimerkiksi lomamatkaan, kodin remonttiin, auton hankintaan tai lainojen yhdistämiseen, suosittelemme hakemaan kulutusluottoa.

Kulutusluottoa on mahdollista hakea netistä aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka, aina 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Jos haluat hakea jatkuvan lainan, joka toimii samalla tavalla kuin perinteinen luottokortti, hae siinä tapauksessa joustoluottoa.

Joustoluottoa voit hakea netistä myös suuremman summan, jossa luotto on aina uudelleen nostettavissa pankkitilille lainan lyhennyksen jälkeen.

Tarvitsetko lainaa vain pienen summan mahdollisimman nopeasti tilille? Pikavippi on ylivoimaisesti lainapalveluiden nopein lainatuote, joka on mahdollista saada tilille jopa alle tunnissa.

Oli tarpeesi sitten pikavippi, kulutusluotto tai joustoluotto, voit hakea sitä milloin vain muutamassa minuutissa Yhdistalainat.com palvelun kautta.

Pikalaina ilman vakuuksia ja henkilötakaajia

Pikavippi kuuluu lähes jokaisen lainapalvelun lainatuotteisiin, jokainen heistä myöntää vippiä ilman vakuuksia ja takaajia.

Tämä tarkoittaa sitä, ettei lainapalvelu vaadi lainahakijalta omaisuutta tai henkilötakaajaa lainan vakuudeksi.

Koska pikavippi myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia, tarkoittaa se sitä, että lainahakemuksen käsittely tapahtuu todella nopeasti.

Vaikka vippi myönnetään ilman vakuuksia ja se on nopeasti haettavissa netistä, tulee kuitenkin muistaa, että lainapalvelu vaatii hakijalta säännöllisiä ja riittäviä palkkatuloja.

Mikäli omat palkkatulot ovat epäsäännölliset tai pienet, saattaa lainapalvelu hylätä hakemuksen.

Tällaisessa tilanteessa on mahdollista kuitenkin hakea pikavippiä yhteishakijan kanssa, jolloin molemmat ovat vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Vaikka lainan päähakijalla ei olisi riittävän suuret tulot lainan saamiseen, saattaa yhteishakijan palkkatulot olla riittävän suuret lainan saamiseen.

Yhteishakija voi olla esimerkiksi puoliso, perheenjäsen, ystävä, työkaveri tai jokin muu läheinen täysi-ikäinen henkilö.

Lakimuutos pudotti pikavippien korkoa ja kuluja

Vakuudettomia lainoja koskeva lakimuutos pudotti huomattavasti vakuudettomien lainojen korkoja ja kuluja vuonna 2019.

Ennen lakiuudistusta alle 2000 euron pikavippien korkokatto oli 50%. Yli 2000 euroa suurempien pikavippien todelliset vuosikorot ovat voineet olla jopa satoja prosentteja.

Uuden lakimuutoksen myötä pikavipin korkokatto on 20% ja muut mahdolliset kulut saavat olla enintään 150 euroa vuodessa.

Tämä tarkoittaa sitä, että lakimuutoksen jälkeen kuluttajat saavat vakuudetonta pikavippiä merkittävästi edullisemmalla korolla ja kuluilla.

Lakiuudistus ei kuitenkaan vaikuta ennen lakimuutoksen voimaan tuloa haettuihin vakuudettomiin lainoihin, vaan näissä lainoissa kulut ja korot on edelleen ennallaan.

Mikäli olet hakenut ennen lakimuutoksen voimaantuloa pikavipin, kannattaa se nyt kilpailuttaa uudelleen.

Voit kilpailuttaa palvelussamme itsellesi edullisemmin pikavipin, jolla voit maksaa vanhan korkeakorkoisen lainan takaisin.

Olemme varmoja, että saat tilalle edullisemman lainan vanhan kalliin luoton tilalle, jolloin voit säästää runsaasti rahaa lainakuluissa.

Ilmainen pikavippi

Tiesitkö, että pikavippi on mahdollista saada myös ilman korkoja ja kuluja?

Monet lainapalvelut tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen ensilainan, eli lainaa ilman korkoja ja kuluja.

Mikäli tarvitset lainaa nopeasti, suosittelemme tarkistamaan, onko sinun mahdollista saada ilmainen pikavippi.

Nämä tarjoukset kannattaa aina ottaa huomioon, kun olet hakemassa lainaa netistä.

Vielä muutama vuosi sitten ilmaisia ensilainoja tarjosi lähes jokainen lainapalvelu, mutta nykyään tarjouksia on hieman vähemmän.

Useimmat lainapalvelut myöntävät uusille asiakkailleen jopa 1000-2000 euron pikavipin, jolloin maksat takaisin vain sen summan, jonka lainasitkin.

Ilmainen pikavippi on houkutteleva silloin, kuin lainaa tarvitsee nopeasti ja mahdollisimman pienillä kuluilla.

Ennen ilmaisen lainan hakemista, suosittelemme tutustumaan huolellisesti lainaehtoihin ja takaisinmaksuaikaan.

Useat lainapalvelut myöntävät ilmaisen pikavipin, jossa maksuaika on kuitenkin vain 30 vuorokautta.

Mikäli lainaa ei pysty maksamaan takaisin sovitussa ajassa, muuttuu laina normaaliksi, maksulliseksi lainaksi.

.