Nordax Bank

Category: Lainantarjoajat

Nordax Bank

Lainasummat 3000-60.000€

Maksuajat 1-15 vuotta

Ikäraja 23 vuotta

Palvelun arvosana

0
0,0 rating
Arvosana 0/5 (Perustuu 0 arvosteluun)

Nordax Bank esittely

Nordax Bank on pohjoismainen pankki, joka aloitti toimintansa vuonna 2004. Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva pankki myöntää lainaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.

Heidän lainatuote on 3000 – 60 000 euron pankkilaina, jota myönnetään 1 – 15 vuoden maksuajalla. Kyseessä on täysin vakuudeton laina, johon ei vaadita lainkaan henkilötakausta tai omaisuutta pantiksi.

Voit hakea edullista pankkilainaa, kilpailuttaa nykyisen lainasi tai vaikka yhdistää kaikki vanhat korkeakorkoiset pikavipit, pienlainat tai pienet kulutusluotot yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi.

Kilpailuta Nordax Bank yhdessä 30 muun lainantarjoajan kanssa helposti yhdellä ilmaisella hakemuksella Yhdistalainat.com palvelussa ja saat monta lainatarjousta suoraan sähköpostiisi.

Tärkeimmät tiedot lyhyesti

 • Pankkilainaa 3000 – 60 000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta.
 • Ei vakuuksia tai takaajia.
 • Palvelun ikäraja on 23 vuotta.
 • Tutustu myös lainaturvavakuutukseen.
 • Aina henkilökohtainen lainatarjous.
 • Alustava luottopäätös hakemuksen täytettyäsi.
 • Voit käyttää lainan vapaasti mihin itse haluat.
 • Luotettava pankki, joka toimii neljässä maassa.

Lainan hakuehdot

Ennen kuin haet lainaa, tarkista alta Nordax Bankin ilmoittamat ehdot hakijalle:

 • Palvelun ikäraja on 23 vuotta
 • yli 16 000 euron vuositulot.
 • Puhtaat luottotiedot, ei maksuhäiriömerkintöjä.
 • Olet Suomen kansalainen.
 • Riittävä takaisinmaksukyky.

Nordax Bank tekee aina oman riskianalyysin jokaisen hakijan kohdalla hakemuksessa ilmoitettujen tietojen perusteella. Riskianalyysillä selvitetään, voidaanko lainaa myöntää hakijalle. Tämän perusteella lainahakemus joko hyväksytään tai hylätään.

Lisäksi lainan hakijalta voidaan pyytää tositteita palkka- tai eläketuloista, joilla varmistetaan takaisinmaksukyky. Mikäli hakija ei toimita vaadittuja tositteita vaadittuun aikaan mennessä, lainahakemus hylätään.

Lainan takaisinmaksu

Haettu luotto pitää maksaa aina ajallaan takaisin maksusuunnitelman mukaisesti.

Pankkilainan takaisinmaksu tapahtuu yleisesti kuukausierissä. Kuukausierän suuruus pysyy yleensä samana koko laina-ajan.

Muista tutustu huolellisesti Nordax Bankin lähettämään lainatarjoukseen, kuten yleisiin lainaehtoihin ja takaisinmaksusuunnitelmaan ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

Mikäli sinulla herää jotain kysymyksiä sopimukseen liittyen, ota yhteyttä suoraan lainapalvelun asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostitse. He osaavat auttaa sinua lainasopimukseen ja lainoihin liittyvissä kysymyksissä.

Älä jätä milloinkaan laskuja maksamatta, silloin sinulle ei kerry turhia lisäkuluja. Jos taloudellinen tilanteesi muuttuu yllättäen, etkä pysty maksamaan kuukausilyhennystä ajallaan, ilmoita asiasta mahdollisimman nopeasti lainapalvelun asiakaspalveluun. Heidän kanssa voit neuvotella lainan takaisinmaksusta.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Arvostele palvelu

Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!