Lomalaina

Category: Blogi

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Lomalaina helposti ja nopeasti netistä

Oletko haaveillut jo pitkään pidemmästä lomareissusta kotimaassa tai ulkomailla? vai etsitkö edullista lomalainaa, jolla rahoittaa koko perheen tämän vuoden lomamatka?

Lomamatkan maksamiseen on kaksi vaihtoehtoa, joko hakea edullinen lomalaina tai yksinkertaisesti säästää pikkuhiljaa rahaa matkaa varten. Rahan säästäminen on tietysti kaikista paras vaihtoehto, mutta aina se ei vain onnistu tai summa jää liian pieneksi. Lomaa varten säästetyt rahat saattavat joskus myös mennä muihin yllättäviin tai pakollisiin kuluihin.

Mikäli omat säästöt eivät riitä kattamaan kuin osan matkasta tai säästöjä ei ole yhtään, voit hakea vakuudetonta lomalainaa helposti palvelumme kautta ja näin voit päästä toteuttamaan unelmiesi loman nopeammin kuin kuvittelitkaan.

Yhä useammat ihmiset rahoittavat loman hakemalla täysin vakuudetonta lomalainaa netistä. Eikä ihme, sillä lainan hakeminen netistä on todella nopeaa ja laina on mahdollista saada tilille jopa muutamassa arkipäivässä. Tällöin ei tarvitse varata aikaa pankkiin neuvottelemaan lomalainasta, sillä koko hakuprosessi tapahtuu verkossa.

Lainan hakeminen tapahtuu netissä muutamassa minuutissa ja luottopäätöksen saa usein heti lainahakemuksen lähetettyä. Yleensä lainaa haetaan lomaa varten aina 500 eurosta 10 000 euroon saakka, vaikka lainaa on mahdollista hakea palvelumme kautta aina 60 000 euroon saakka.

Vaikka lainaa hakisi suuremman summan lomaa varten, on se mahdollista maksaa takaisin sopivan suuruisissa kuukausierissä. Yleensä edellisen vuoden lomalaina on jo ehditty maksaa kokonaisuudessaan takaisin, kun haetaan uutta lainaa lomaa varten.

Lomalaina voi olla vakuudeton kulutusluotto tai joustoluotto

Monissa pankeissa lainat ovat nimetty käyttötarkoituksen mukaan, kuten lomalaina, autolaina, remonttilaina tai asuntolaina.

Ennen lomalainan hakemista kannattaa miettiä, onko kulutusluotto vai joustoluotto parempi vaihtoehto käyttöösi.

Kulutusluotto maksetaan kokonaisuudessaan hakijan pankkitilille ja sitä maksetaan takaisin yleensä kuukausittain saman suuruisissa kuukausierissä.

Joustoluotto on kuin luottokortti kännykässä. Joustoluottoa hakiessa haet luottorajaa, jota ei makseta automaattisesti pankkitilille. Omalta joustoluotto tililtä voit tehdä sen suuruisia nostoja kuin itse haluat aina oman luottorajan puitteissa. Kuluja kertyy nostokuluista ja siitä summasta, jonka olet nostanut käyttöösi.

Joustoluotossa lainan takaisinmaksu on hieman joustavampi, lainaa maksetaan takasin kuukausittain, mutta minimilyhennys on yleensä noin 10-20% nostetusta summasta. Tämän lisäksi on hyvä tietää, että taksinmaksettu laina on taas pian uudelleen käytettävissä.

Joustoluotossa haet siis jatkuvaa lainaa kertamaksullisen kulutusluoton sijaan.

Mikäli lomalainaa ei halua hakea joka vuosi tai kerta erikseen, saattaa esimerkiksi 5000 euron joustoluotto olla paras vaihtoehto sinulle.

Silloin voit maksaa loman joustoluotolla ja maksaa lainaa takaisin joko minimierissä tai suuremmissa kuukausierissä. Kun tarvitset lomalainaa seuraavan kerran, voit maksaa loman jälleen joustoluotolla, eikä sinun tarvitse täytellä lainahakemuksia ja vertailla lainatarjouksia.

Joustoluotto on erinomainen lomalaina, sitä voit hakea ilman vakuuksia ja takaajia netistä. Voit saada joustoluoton käyttöösi jopa muutaman päivän kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Mikäli käykin niin, ettei sinun tarvitsekaan ikinä nostaa rahaa omalle pankkitilille joustoluotto tililtäsi, ei sinulle kerry silloin mitään kuluja.

Lomalaina ilman vakuuksia ja takaajia

Lomalainaa varten ei hakijalla tarvitse olla lainaa varten omaisuutta vakuudeksi tai henkilötakaajaa. Tästä syystä lainan hakeminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa.

Jos ei olisi mahdollisuutta saada matkalainaa ilman vakuuksia tai henkilötakaajaa, voisi lainan hakeminen perinteisestä pankista jäädä hakematta. Monet ihmiset eivät halua varata aikaa pankkiin keskustelemaan lainasta ja siitä, mihin käyttötarkoitukseen rahoitusta hakee. Monien pankkien kanssa on myös vaikea sopia sellaista aikaa, mikä sopisi itselle työn puolesta.

Usein matkalainan suuruus on melko pieni, aina muutamasta sadasta eurosta 10 000 euroon saakka. Harvoin lainasumma on kuitenkaan yli 10 000 euroa.

Vaikka netistä on mahdollista hakea ja saada nopeasti lomalainaa ilman vakuuksia ja takaajia, ei rahoitusta kuitenkaan myönnetä aivan kaikille.

Saadakseen hyväksytyn lainapäätöksen, tulee hakijalla olla ainakin puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi hakijan tulee olla vähintään 18 vuotias, eikä hakijalla saa olla ennestään liikaa lainaa.

Mikäli sinua arveluttaa voitko saada lainaa, voit täyttää lainahakemuksen palvelussamme, jolloin saat lainapäätöksen heti nähtäville. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien pyytäminen on aina täysin maksutonta, eikä se sido ottamaan lainaa.

Yhdistalainat.com palvelun kautta voit hakea vakuudetonta matkalainaa yhdellä hakemuksella jopa 30 eri lainapalvelusta. Toimitamme lainahakemuksesi ilmaiseksi pankeille ja rahoituslaitoksille, jonka jälkeen voit saada useamman lainatarjouksen.

Älä koskaan hyväksy heti ensimmäistä lainatarjousta, vaan odota rauhassa hetken, että kaikki halukkaat pankit ovat ehtineet toimittamaan sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Muista myös aina vertailla lainatarjouksia huolellisesti, niin löydät varmasti halvimman vaihtoehdon.

Edullisempi lomalaina yhteishakijan kanssa

Haluatko tietää, miten voit saada todennäköisemmin suuremman lomalainan ja paremmilla lainaehdoilla?

Mikäli haet lainaa esimerkiksi perheen lomareissuun, kannattaa sitä hakea yhdessä puolison kanssa. Näin haetun lainan takaisinmaksusta on vastuussa kaksi henkilöä, jolloin pankit ja rahoituslaitokset uskaltavat tarjota lainaa pienemmällä korolla ja kuluilla kuin silloin, kun lainasta on vastuussa yksi henkilö.

Kun haet lomalainaa yhteisvastuullisen henkilön kanssa, kuten esimerkiksi puolison, perheenjäsenen, ystävän tai sukulaisen kanssa, otetaan molempien tulot huomioon lainahakemusta käsitellessä. Tästä syystä yhteishakijan kanssa haettu laina myönnetään aina todennäköisemmin vaikka lainasumma olisi hieman tavallista suurempi.

Yhteishakija voi parantaa lainansaanti mahdollisuuksia myös siinä tapauksessa, jos toisella hakijalla on epäsäännölliset tai pienet tulot. Silloin lomalaina saatetaan kuitenkin myöntää, jos yhteishakijalla on riittävät ja säännölliset palkkatulot haettuun lainasummaan nähden.

Vaikka yhteishakijan kanssa on paljon suurempi todennäköisyys saada positiivinen lainapäätös ja lomalainaa paremmilla lainaehdoilla, ei rahoitusta kuitenkaan kannata hakea vain yhdestä paikasta. Hae lomalaina yhteishakijan kanssa ja kilpailuta se vielä useammalla pankilla ja lainantarjoajalla, niin löydät varmasti kaikista halvimman lainan.

Täytä maksuton lainahakemus palvelussamme ja me toimitamme sen yli 30 luotettavalla rahoituspalvelulle, jonka jälkeen voit saada lomalainaa jopa muutaman päivän kuluttua.

Kilpailuta lomalaina useammalla lainantarjoajalla

Oletko miettinyt, miksi hakea lomalainaa useammasta pankista ja rahoituslaitoksesta?

Silloin saat monta henkilökohtaista lainatarjousta, jolloin voit helposti itse vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä halvimman vaihtoehdon.

Jos haet lainaa vain yhdeltä lainantarjoajalta ja hyväksyt lainatarjouksen, ei sinulla ole tarkkaa tietoa siitä, kuinka kallis lomalaina todellisuudessa on.

Haetpa sitten lomalainaa, autolainaa tai vaikka suurempaa kulutusluottoa tai joustoluottoa, kannattaa laina kilpailuttaa aina huolellisesti.

Lainan kilpailuttaminen ei pidennä lainanhakuprosessia juuri yhtään. Varsinkaan silloin, jos haet lomalainaa palvelumme kautta.

Palvelumme kautta haetaan eniten 500-10 000 euron lomalainaa, mutta lainaa on mahdollista hakea aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

Palvelussamme täytät muiden pankkien ja lainantarjoajien tapaan yhden lainahakemuksen, mutta me toimitamme hakemuksen maksutta yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle, jotka voivat halutessaan tehdä sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Saamasi lainatarjoukset ovat nopeasti nähtävillä sivuillamme omatili osiossa.

Parhaassa tapauksessa voit saada yhdellä lainahakemuksella jopa 30 lainatarjousta, kun haet lomalainaa palvelumme kautta. Tästä syystä ei kannata milloinkaan hakea lainaa vain yhdeltä pankilta tai lainantarjoajalta.

.