Lainojen yhdistäminen

Category: Blogi

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Lainojen yhdistäminen 60.000€ asti

Onko sinulle kertynyt useita lainoja, joiden päällekkäisiä korkoja ja kuluja nyt lyhennät kuukausittain?

Pienistä lainoista kertyy nopeasti suuretkin kustannukset, joista voisit päästä eroon lainojen yhdistämisellä.

Voit kilpailuttaa yhdistelylainan kauttamme. Välitämme hakemuksesi jopa 30:lle pankille ja lainantarjoajalle. Saat useita lainatarjouksia, joista voit vapaasti valita halvimman.

Kun yhdistät lainat, jää sinulle vain yksi edullinen laina hoidettavaksi. Voit saada satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöt, riippuen siitä kuinka monta lainaa yhdistät yhdeksi.

Kuka voi yhdistää lainat palvelussamme

Palveluamme voivat käyttää kaikki yli 18-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Palvelussamme mukana olevilla lainantarjoajilla voi kuitenkin olla eri kriteerit lainanhakijalle, kuten korkeampi ikä.

Mitä parempi hakijan taloudellinen tilanne on, sitä varmemmin hän saa useita lainatarjouksia. Hyvä taloudellinen tilanne ei aina tarkoita mahdollisimman korkeita tuloja, vaan sitä, kuinka paljon hakijalla jää rahaa kuukausittain kaikkien pakollisten menojen jälkeen.

Jos hakijalla on hyvät säännölliset tulot, vähän aiempia velkoja ja muita menoja, voi hän saada useita kymmeniä tarjouksia suuremmillekkin lainasummille.

Miten lainojen yhdistäminen tapahtuu

Ensimmäisenä sinun tulee laskea kaikki aikaisemmat lainat yhteen. Voit halutessasi liittää tähän myös muut mahdolliset osamaksut tai luottokortit, joita lyhennät kuukausittain.

Jos et ole varma, kuinka paljon sinulla on tiettyjä lainoja maksamatta, voit ottaa yhteyttä lainan myöntäneeseen lainapalveluun ja kysyä asiaa heidän asiakapalvelusta.

Kun sinulla on tiedossa summa, jolla saat aikaisemmat lainasi maksettua pois, on vuorossa uuden yhdistelylainan hakeminen.

Täytä hakemus palvelussamme, jonka jälkeen me kilpailutamme lainasi puolestasi. Saat pian tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.

Vertaile kaikessa rauhassa saamiasi tarjouksia ja valitse niistä halvin. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen lainantarjoajan antamien ohjeiden mukaan.

Kun saat lainan tilillesi, maksa sillä heti kaikki aikaisemmat lainasi pois. Lainojen maksussa ei kannata viivytellä, sillä mitä kauemmin odotat, sitä enemmän ne ehtivät kerryttämään turhia korkoja ja kuluja.

Kuinka suuret lainat voin yhdistää?

Mikäli lainojesi yhteissumma on 100 – 60.000 euroa, voit yhdistää ne palvelussamme.

Hakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky vaikuttavat eniten siihen, kuinka suuren lainan hän voi saada.

Kuinka pitkä maksuaika yhdistelylainassa on?

Maksuaikaa lainalle voit valita 1 – 20 vuotta. Hakemasi lainasumma vaikuttaa kuitenkin siihen, kuinka pitkän maksuajan lainalle voit saada.

Mitä suurempi lainasumma, sitä pidemmän maksuajan sille voi valita. Maksuaikaa muuttamalla voit vaikuttaa suoraan lainasi kuukausierään.

Kuukausierän tulisi olla sellainen, että sen pystyy maksamaan ongelmitta takaisin ja rahaa jää myös säästöönkin joka kuukausi.

Lainaa voi koska tahansa maksaa nopeammin takaisin. Huomioi kuitenkin että ylimääräiset lyhennykset eivät yleensä siirrä tulevien kuukausien laskuja, vaan lyhentävät lainaa aina sen loppupäästä.

Lainojen yhdistäminen yhteishakijan kanssa

Haluatko parantaa lainan saannin mahdollisuuksia, sekä mahdollisuutta alempaan korkoon? Tee silloin lainojen yhdistäminen yhteishakijan kanssa.

Yhteishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso tai muu perheenjäsen.

Koska hakijan maksukyky vaikuttaa suuresti lainan saantiin, on kahden hakijan huomattavasti helpompi saada lainaa.

Molempien hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä, Suomen kansalaisia ja heillä on oltava puhtaat luottotiedot. Molemmat hakijat ovat yhtälailla vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta.

Valitse hakemusta tehdessä kohta, jossa kysytään lisätäänkö lainalle rinnakkaishakija. Tämän jälkeen tulee rinnakkaishakijan tiedot lisätä hakemukseen.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda suuria säästöjä ja helpottaa talouden hallintaa, kun pääset eroon useista lainoista, eikä sinulle jää huolehdittavaksi kuin yksi edullinen laina.

.