Lainaa

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Millaista lainaa tarvitset?

Tarvitset sitten lainaa auton hankintaan, remonttiin tai vaikkapa lomamatkaan, löytyy siihen sopiva rahoitus meidän kautta.

Kilpailuta lainasi kauttamme yli 30:llä tämän hetken suosituimmalla ja luotettavimmalla lainantarjoajalla.

Mikä on laina?

Laina on kahden osapuolen tekemä sopimus, jolla tarkoitetaan rahavelkaa. Mikäli lainantarjoajan on tarkoitus tehdä voittoa lainan tarjoamisella, tulee toisen osapuolen maksaa lainasumman lisäksi lainan korkoa ja mahdollisia kuluja.

Lainan korot ja kulut sovitaan aina kahden osapuolen kesken. Lainasumman lisäksi maksettavan summan kertoo olennaisesti lainan todellinen vuosikorko. Se sisältää lainan koron, sekä mahdolliset kulut kuten tilinhoitomaksu, avausmaksu ja muut mahdolliset kulut.

Perinteisesti suurempia lainoja on haettu pankista, mutta niihin vaaditaan lähes aina vakuudeton. Netistä haettavien lainojen suosio nousi nopeasti, koska lainapalvelut alkoivat myöntämään lainaa ilman vakuuksia. Lainanhakuprosessi nopeutua ja laina olikin mahdollista hakea vaikka kotisohvalta käsin kännykän avulla.

Yhdistalainat.com on palvelu, josta voi hakea vakuudetonta lainaa mihin tahansa tarpeseen aina 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka.

Näin haet lainaa Yhdistalainat.com-palvelusta

Lainaa voit hakea helposti aloittamalla hakemuksen täyttämisen esimerkiksi tämän sivun yläosassa olevalla hakemuksella.

Valitse itsellesi sopiva lainasumma ja laina-aika. Lainalaskurista näet suuntaa-antavan kuukausierän suuruuden.

Tämän jälkeen sinun tulee täyttää vielä varsinainen lainahakemus, jossa kysytään tarkemmin taloudellisesta tilanteestasi ja maksukyvystäsi.

Hakemuksen täyttäminen ei vie kuin 5 minuuttia. Lähetä hakemus, kun olet tarkistanut, että kaikki antamasi tiedot ovat varmasti oikein.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat nopeasti lainapäätöksen. Hyväksytyn päätöksen jälkeen kilpailutamme lainasi yli 30:llä lainantarjoajalla. Tämän jälkeen heistä kukin päättää, millaisen lainatarjouksen he voivat antaa sinulle.

Lainatarjouksia pääset seuraamaan “Omatili“-sivulta. Vertaile saamiasi tarjouksia kaikessa rauhassa. Voit saada ensimmäiset tarjoukset erittäin nopeasti, mutta yleensä kannattaa odottaa jonkin aikaa, että varmasti kaikki lainantarjoajat ehtivät lähettämään sinulle tarjouksensa. Lainaa ei kannata hakea koskaan hätiköiden, koska silloin voi helposti hyväksyä liian kalliin lainan vaikka halvempaakin lainaa olisi saatavilla hetken odottamisella ja kunnon lainavertailulla.

Kun olet löytänyt sopivan lainan, allekirjoita sopimus lainantarjoajan ohjeiden mukaisesti. Sinulla on myös täysi oikeus hylätä saamasi tarjoukset, eikä tästä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Kuka voi saada lainaa?

Yhdistalainat.com palvelun kautta lainaa voi saada henkilö, joka on vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen. 

Hakijan luottotiedot tarkistetaan aina hakemuksen yhteydessä, eli maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

Lainaa hakevalla tulee olla myös riittävä maksukyky, jotta laina voidaan myöntää. Tämä tarkoittaa sitä, että hakijalla jää kuukausittain rahaa säästöön pakollisten menojen maksamisen jälkeen.

Lainantarjoajat, joilla kilpailutamme hakemukset, voivat asettaa myös omat kriteerinsä lainaa hakevalle, osa palveluista voi vaatia esimerkiksi korkeampaa ikää hakijalta.

Tämä tarkoittaa että 18 vuotias henkilö ei välttämättä saa yhtä paljon lainatarjouksia, kuin vaikkapa 30 vuotias hakija.

Milloin lainaa voi hakea?

Lainahakemuksen voit tehdä palvelussamme ihan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Huomioi kuitenkin, että hakemuksia käsitellään palvelun aukioloaikoina.

Voit siis hakea lainaa ja tehdä hakemuksen vaikka keskellä yötä. Hakemuksesi otetaan heti seuraavana aamuna käsittelyyn, kun lainapalvelu taas aukeaa.

Lainaa mihin tahansa tarpeeseenLainaa jokaiseen tarpeeseen

Lainaa voi tarvita moniin erilaisiin tarkoituksiin. Monelle lainantarve voi tulla yllättäen ja nopeasti, esimerkiksi auton hajotessa. Osa taas suunnittelee lainan hakemista huolellisesti ja harkiten, esimerkiksi ennen keittiöremontin tekemistä.

Oli tarpeesi sitten mikä tahansa, saat haettua rahoituksen helposti palvelumme kautta.

Alla muutamia esimerkkejä, joihin meidän kautta on voitu hakea lainaa:

  • Autolaina. Auton hajoaminen voi tulla kenelle tahansa yllätyksenä ja pahimmassa tapauksessa se voi tulla erittäin kalliiksi. Kaikilla ei välttämättä ole säästössä tarvittavaa summaa korjausta varten ja kuitenkin auto tulisi saada nopeasti kuntoon. Tässä tilanteessa hyvin kilpailutettu laina auttaa saamaan auton nopeasti kuntoon, jonka jälkeen lainan voi maksaa rauhassa osissa takaisin. Myös uuden auton ostoa varten haettu laina kannattaa kilpailuttaa huolellisesti. Kilpailuta laina kauttamme, vertaa lainatarjouksia ja valitse edullisin autolaina.
  • Kodin remontointi. Yleisin uudistettava kohde kodissa on keittiö, mikä on ymmärrettävää sillä vietetäänhän sielä suuri osa päivästä. Uusi unelmien keittiö voi kuitenkin tulla yllättävän kalliiksi ja säästäminen sitä varten voi viedä pitkän ajan. Kauttamme remonttilainan hakeminen onnistuu käden käänteessä ja uuden keittiön rahoitus voi olla tililläsi jo saman päivän aikana.
  • Lomamatkat. Joskus on vain hyvä hypätä pois normaalista arjesta ja ottaa aikaa itselle. Kaikki tarvitsevat kunnon rentoutumista ja usein ihmiset matkustavatkin hieman kauemmas kotoa. On mielessäsi sitten kotimaan tai ulkomaan matkailu, kannattaa pitää huoli ettei rahahuolet iske kesken loman. Pyydä lainatarjoukset valmiiksi, jolloin voit ottaa lainan joko ennen matkaa tai vaikkapa kesken loman, mikäli lainantarve yllättää. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Voit siis pyytää lainatarjoukset vaikka vain varmuuden vuoksi. Jos lainantarve yllättää, voit allekirjoittaa lainatarjouksen ja laina on nopeasti tililläsi.
  • Lainojen yhdistäminen. Monet havahtuvat turhan myöhään siihen, että he maksavat useita päällekkäisiä korkoja ja kuluja monesta lainasta. Lainojen yhdistämisellä voit saada huomattaviakin säästöjä, kun vaihdat useiden korkeakorkoisten lainojen tilalle yhden kulutusluoton edullisella korolla. Laske kaikki aiemmat lainat yhteen ja hae sen jälkeen yhdistelylaina kauttamme. Voit säästää satoja, jopa tuhansia euroja lainan koroissa ja kuluissa. Vertaa lainatarjoukset, valitse paras ja yhdistä lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi.

Lainaa ilman vakuuksia

Yhdistalainat.com kautta haetut lainat ovat aina täysin vakuudettomia. Tämän ansiosta lainahakemusten käsittely on erittäin nopeaa ja lainapäätöksen hakija saakin lähes samantien hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Huomioitavaa kuitenkin on, että vaikka lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia, tulee hakijalla olla riittävä maksukyky lainan saamiseksi.

Vakuudettomien lainojen suosio johtuu pitkälti niiden hakemisen helppoudesta ja nopeudesta. Enää hakijan ei tarvitse miettiä sopivia vakuuksia tai pyytää ketään toista henkilöä takaamaan lainaansa.

Lainan hakeminen onnistuu helposti vaikka kotisohvalta illalla, eikä siihen tarvitse kuin tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys. Yhdistalainat.com palvelu on suunniteltu niin, että sen käyttäminen onnistuu millä tahansa laitteella ilman ongelmia.

Kilpailuta laina

Lainan kilpailuttaminen nykypäivänä on todella tärkeää, jos ei halua maksaa lainastaan kalliita korkoja ja kuluja. 

Koska netissä on kokoajan enemmän ja enemmän erilaisia lainapalveluita, on tavallisen lainanhakijan vaikea löytää sieltä edes osaa kaikista lainapalveluista.

Tästä syystä olemme avanneet palvelun, johon olemme koonneet yhteen yli 30 tämän hetken suosituinta ja luotettavinta lainantarjoajaa, joihin kuuluu esimerkiksi Nordea ja POP Pankki.

Kun teet hakemuksen palvelussamme, kilpailutamme sen puolestasi kaikilla näillä yli 30:llä lainapalvelulla. Muutoin sinun tulisi ensin etsiä itse kaikki nämä kyseiset lainapalvelut ja tehdä hakemuksen erikseen jokaiseen niistä, kun nyt selviät siitä hommasta vain yhdellä hakemuksella.

Kun kilpailutat lainasi meillä, saat useita eri lainatarjouksia erilaisilta lainapalveluilta. Saat kaikessa rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja vertailla niitä keskenään. Näin näet heti yleisen hintatason ja voit karsia liian kalliit tarjoukset heti pois.

Voit vapaasti valita itsellesi edullisimman lainatarjouksen. Tarjouksen allekirjoittaminen tapahtuu aina kunkin lainantarjoajan ohjeiden mukaan. Yleisesti allekirjoitus onnistuu esimerkiksi omien verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli käy jostain syystä niin, ettet saa yhtään sinulle sopivaa lainatarjousta, voit hylätä ne kaikki. Tästä ei aiheudu sinulle yhtään mitään kustannuksia, sillä tarjousten pyytäminen on aina ilmaista, eikä sido hakijaa yhtään mihinkään.

Lainojen yhdistäminen

Joskus voi käydä niin, että pieniä lainoja on päässyt kertymään useita. Näistä sitten kertyy päällekkäisiä korkoja ja kuluja, joista voi kertyä yllättäen suurikin summa kuukaudessa.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda paljon kaivattua säästöä ja helpotusta talouden hallintaan. Pienissä lainoissa on usein suurempi korko, kuin suuremmassa kulutusluotossa.

Tästä syystä on järkevää kilpailuttaa yksi edullinen kulutusluotto, jolla maksaa kaikki aiemmat lainat pois. Näin ollen hakijalle jää vain yksi laina hoidettavaksi.

Tämä voi tuoda suuriakin säästöjä kuukausittain, sekä se helpottaa talouden hallintaa, kun ei tarvitse enää murehtia monien eri lainojen kuukausieristä.

Hae kauttamme edullinen kulutusluotto ja pääset eroon korkeakorkoisista lainoistasi nopeasti. Mitä pikemmin teet lainojen yhdistämisen, sitä enemmän saat säästöä.

Lainan hakeminen

Lainan hakemisessa kannattaa aina miettiä tarkkaan, kuinka paljon todella tarvitsee lainaa. Lainaa ei kannata hakea enempää, kuin todella tarvitsee. Emme suosittele lainan hakemista, ellet ole täysin varma, että saat sen maksettua ajallaan takaisin.

Kuukausierä kannattaa myös miettiä tarkkaan. Se ei tietenkään saisi olla liian korkea, ettei maksuvaikeudet pääse yllättämään. Liian alhainenkaan kuukausierä taas ei ole hyvä, sillä silloin pidemmän laina-ajan myötä lainallesi ehtii kertymään enemmän korkoja ja kuluja.

Kuukausierän suuruus on hyvä silloin, kun sen saa maksettua ongelmitta takaisin ja rahaa jää kuukausittain myös säästöönkin. Tällöin mahdolliset äkilliset ja yllättävät menot eivät aiheuta maksuongelmia.

Lainaa hakiessa kannattaa hakemus täyttää huolellisesti ilman hätiköintiä. Tarkista aina hakemuksen tietojen oikeellisuus ennen hakemuksen lähettämistä.

Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Lainojen takaisinmaksu

Lainojen takaisinmaksuissa voi olla eroja eri lainantarjoajien välillä. Tarkista aina maksusuunnitelmat saamistasi lainatarjouksista.

Kulutusluotoissa perinteisesti on käytössä tasaerälyhennys, joka tarkoittaa, että kuukausierä on aina saman suuruinen laina-ajan alusta loppuun. Tämä maksusuunnitelma on erittäin selkeä, koska tiedät aina kuukausierien suuruudet eikä näin ollen niiden kanssa pääse tulemaan mitään yllätyksiä.

Pienissä lainoissa voi olla maksueriä vain yksi. Eli laina maksetaan kokonaisuudessaan takaisin yhdessä erässä. Tällöin laina-aika yleisesti on lyhyt, noin 1-2 kuukautta.

Joustoluotossa takaisinmaksu voi olla joillekkin hieman hankala. Koska hakija voi nostaa joustoluottoa tilille aina haluamansa summan ja nostoja voi tehdä usein, muuttaa maksettava kuukausieräkin sen mukaan. Joustoluotossa kuukausierän suuruus on tietty prosenttimäärä sen hetkisestä avoimesta saldosta. Avoin saldo tarkoittaa hakijan nostamaa lainasummaa, sekä siihen kertyneiden korkojen ja kulujen yhteissummaa.

Näin ollen joustoluoton kuukausierä muuttuu aina kun lainaa maksetaan takaisin tai lainaa nostetaan tilille. Joustoluotossa lainanhakija kuitenkin saa aina kuukausittain laskun, johon on merkitty maksettava vähimmäiserä, eli hakijan ei kuitenkaan itse tarvitse näitä laskea.

Kaikissa lainamuodoissa hakijalla on täysi oikeus maksaa laina aikaisemmin takaisin kokonaisuudessaan tai tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä. Näistä ei aiheudu hakijalle mitään kuluja.

Mikäli olet aikeissa maksaa koko jäljellä olevan lainan takaisin, suosittelemme olemaan yhteydessä lainan myöntäneeseen palveluun. He laskevat sinulle sen hetkisen avoimen lainan määrän, jonka maksamalla koko laina on kuitattu maksettavaksi.

.