Lainaa netistä

Lainaa netistä
Category: Blogi

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Lainaa netistä edullisemmin lakimuutoksen jälkeen

Tiesitkö, että nykyään voit saada lainaa netistä jopa edullisemmin kuin kivijalkapankista?

Tämä on mahdollista, sillä syyskuussa voimaan astui vakuudettomien lainojen korkoja ja kuluja koskeva lakimuutos. Lakimuutoksen johdosta kaikki vakuudetonta lainaa myöntävät lainapalvelut joutuivat muuttamaan omia lainatuotteitaan edullisemmaksi.

Kun haet lainaa netistä uuden lakimuutoksen jälkeen, on lainan suurin sallittu nimelliskorko 20%. Lisäksi lainan avausmaksu, nostopalkkio ja tilinhoitomaksu saa olla enintään 150 euroa vuodessa.

Lakimuutos siis pudotti netistä haettavien vakuudettomien lainojen kuluja huomattavasti, mutta kuluttajien kannattaa muistaa, ettei lakimuutos vaikuta ennen lakimuutosta haettujen lainojen kuluihin.

Mikäli olet hakenut lainaa netistä ennen lakimuutosta, maksat varmasti lainastasi paljon enemmän korkoja ja kuluja kuin nykyään myönnettävistä lainoista maksetaan.

Vanhat lainat on kuitenkin mahdollista kilpailuttaa uudelleen palvelumme kautta. Laske yhteen kaikki vanhat lainasi ja yhdistä lainat helposti yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

Palvelumme välittää lainahakemuksen yli 30 yhteistyöpankille, jotka tekevät sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Lainahakemuksen lähettäminen ja lainatarjouksien vertaileminen on maksutonta.

Lainaa netistä 100-60 000 euroa

Palvelumme kautta voit hakea yhdellä hakemuksella vakuudetonta rahoitusta aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka yli 30 eri pankilta ja lainapalvelulta helposti netissä mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

Täytä vain yläosassa oleva lainahakemus ja me toimitamme sen yli 30 luotettavalle pankille ja lainantarjoajalle täysin ilmaiseksi. Hakemuksen täyttämisessä kuluu aikaa vain 5-10 minuuttia.

Vain yhden lainahakemuksen täyttämisellä, voit saada lainatarjouksen parhaassa tapauksessa jopa yli 30 eri rahoituspalvelulta. Pankit ja lainantarjoajat tekevät kaikille hakijoille henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Se kuinka monta lainatarjousta lainan hakija saa pankeilta, riippuu täysin hakijan maksukyvystä, haetun lainan suuruudesta, lainan takaisinmaksuajasta ja muista tiedoista.

Palvelumme avulla voit hakea lainaa netistä nopeasti useammasta paikasta, eikä sinun tarvitse itse täyttää lainahakemusta jokaisen pankin verkkosivuilla.

Kuten aikaisemmin kerroimme, lakimuutos on vaikuttanut paljon netistä haettavien vakuudettomien lainojen kustannuksiin. Tästä syystä kuluttajan on mahdollista saada lainaa nyt huomattavasti aiempaa edullisemmin.

Netistä haettavien vakuudettomien lainojen suosio saattaa tulla räjähdysmäisesti kasvamaan lakimuutoksen jälkeen, sillä nykyään netistä haettavat vakuudettomat lainat myönnetään kohtuullisella korolla ja kuluilla.

Lainaa netistä ilman vakuuksia tai takaajia

Palvelumme kautta haettu laina on aina täysin vakuudeton luotto, joka tarkoittaa sitä ettei pankit ja rahoituslaitokset vaadi hakijalta omaisuutta tai henkilötakaajaa lainan vakuudeksi.

Ennen vakuudettomien lainojen kulut ja korot olivat huomattavasti korkeammat kuin perinteisestä kivijalkapankista haetussa lainassa, mutta nykyään vakuudettomien lainojen kuluissa ei ole enää suurta eroa.

Tästä syystä vakuudetonta lainaa haetaan yhä enemmän netistä. Lainahakemuksen voi täyttää millä tahansa laitteella, jossa on nettiyhteys. Lainan hakeminen ja lainatarjouksien vertaileminen tapahtuu kokonaan netissä.

Lainaa netistä on mahdollista saada huomattavasti nopeammin tilille, kun ei tarvitse varata aikaa pankkiin neuvotteluihin. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen lainatarjoukset saa nopeasti nähtäville.

Useammasta lainatarjouksesta on helppoa valita edullisin vaihtoehto. Jos kuitenkin käy niin, ettei mikään lainatarjous ole omasta mielestä riittävän edullinen, ei lainatarjouksista ole pakko hyväksyä mitään.

Voit siis hakea lainaa netistä vain katsoaksesi, millä ehdoilla sinulle myönnettäisiin rahoitus. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien vertaileminen on aina täysin maksutonta.

Lainaa netistä yhteishakijan kanssa

Haluatko saada lainaa netistä mahdollisimman pienillä kustannuksilla ja suurempaan summaan todennäköisemmin hyväksytyn lainapäätöksen?

Siinä tapauksessa suosittelemme hakemaan lainaa netistä yhteishakijan kanssa. Vakuudetonta rahoitus on mahdollista saada huomattavasti pienemmällä korolla ja kuluilla, jos haetusta lainasta on vastuussa kaksi henkilöä.

Kun haet lainaa netistä yli 10 000 euroa, kannattaa sitä hakea yhteisvastuullisen henkilön kanssa. Yhteishakijana voi olla esimerkiksi puoliso, perheenjäsen, sukulainen tai ystävä.

Yhteishakijan kanssa haetun lainan takaisinmaksusta on vastuussa molemmat henkilöt ja siitä syystä pankit tekevät myönteisen lainapäätöksen todennäköisemmin, sillä molempien hakijoiden tulot otetaan aina huomioon.

Yhteishakijan kanssa haetun lainan korko on lähes aina pienempi kuin yksin haetussa lainassa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa on mahdollista saada yhteishakijan kanssa huomattavasti pienemmillä kustannuksilla.

Vaikka yhteishakijan kanssa on mahdollista saada lainaa netistä todennäköisemmin pienemmällä korolla ja paremmilla lainaehdoilla, kannattaa kuitenkin kilpailuttaa laina useammalla pankilla palvelumme kautta.

Palvelumme kautta voit hakea lainaa nopeasti yhteishakijan kanssa, jolloin saatte yhden lainatarjouksen sijaan monelta pankilta tarjouksen, joista voit valita halvimman vaihtoehdon.

Lainaa netistä mihin tahansa käyttötarkoitukseen

Yhdistalainat.com palvelusta on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

Tarvitsitpa sitten luottoa suurempaa tai pienempää hankintaa varten, onnistuu se helposti ja nopeasti palvelumme kautta.

Kun haet lainaa sivustomme kautta, ei sinun tarvitse selitellä, mihin käyttötarkoitukseen haet rahoitusta. Eikä tarvitse varata aikaa pankkiin keskustelemaan lainasta, sillä lainan hakeminen tapahtuu netissä.

Esimerkiksi vanhojen korkeakorkoisten pikavippien yhdistäminen tehdään nykyään yhä enemmän netissä, sillä silloin ei tarvitse varata aikaa omaan lähipankkiin neuvotteluihin ja kertoa mitä lainoja yhdistelylainalla maksetaan.

Voit saada lainaa netistä palvelumme kautta, jos sinulla on riittävän suuret vakituiset palkka tai eläketulot, asut vakituisesti Suomessa ja olet täyttänyt 18 vuotta.

Täytä vain lainahakemus sivuillamme ja me toimitamme sen yli 30 eri pankille ja lainantarjoajalle. Saat nopeasti useamman lainatarjouksen, joita voit kaikessa rauhassa vertailla.

Mikäli hyväksyt jonkun lainatarjouksista, voit saada lainan tilillesi jopa muutaman tunnin kuluttua. Jos lainatarjouksista ei mikään ole tarpeeksi edullinen, voit hylätä vaikka kaikki lainatarjoukset ilman kuluja.

Ennen kuin haet lainaa netistä

Mieti ennen lainan hakemista, kuinka suurta lainaa todella tarvitset. Älä ylimitoita omaa lainan tarvettasi ja hae turhaan liian suurta luottoa. Kun et hae suurempaa lainaa kuin todella tarvitset, on luoton kuukausieräkin pienempi.

Laske tarkasti omat kuukausittaiset tulosi ja pakolliset menot, jotta saat selville kuinka suuri lainasumma ja kuukausierä olisi sinun rahatilanteesi sopiva.

Jos mahdollista, hae lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Pankit myöntävät suurempaa vakuudetonta lainaa todennäköisemmin ja pienemmällä korolla kun haetusta lainasta on vastuussa yhden henkilön sijaan kaksi henkilöä.

Kun haet lainaa netistä, ei lainan kuukausierää kannata valita liian suureksi. Tällöin kuukausilyhennyksen kanssa saattaa tulla tulevaisuudessa ongelmia, kun vastaan tulee muita suuria kuluja, joihin ei ole osannut varautua.

Vaikka lainan hakemista olisi harkinnut pitkään, saattaa sen takaisinmaksussa tulla tulevaisuudessa eteen ikäviä yllätyksiä. Sairastuminen tai työttömyys saattaa muuttaa suunnitelmia. Mikäli et jostain syystä pysty maksamaan lainaasi takaisin sovitusti, ota yhteyttä mahdollisimman nopeasti lainanmyöntäjään.

Mikäli sinulle on kertynyt useampi laina, ei uutta lainaa kannata ottaa. Laske nykyisten lainojen yhteissumma ja yhdistä lainat palvelumme kautta. Yhden suuremman lainan maksaminen on aina edullisempaa kuin monen lainan.

Onko sinulla vanha laina, jonka olet hakenut ennen syyskuussa voimaan astunutta vakuudettomien lainojen korkoa koskevaa lakimuutosta? Nämä vanhat lainat kannattaa nyt kilpailuttaa uudelleen palvelumme kautta. Saat varmasti edullisemman lainan vanhan tilalle, joka tuo mukavasti säästöä.

.