Kulutusluotto

Category: Blogi

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Mikä kulutusluotto on?

Kulutusluotto on jokaisen pankin ja rahoituslaitoksen yksi suosituimmista lainatuotteista, jota on mahdollista hakea helposti netissä yhdistalainat.com palvelumme kautta aina 100-60 000 euroon saakka 1-15 vuoden maksuajalla.

Kulutusluotto on nimetty monissa lainapalveluissa myös autolaina, remonttilaina, käyttölaina, kulutuslaina ja lomalaina nimillä mutta kyseessä on kuitenkin aivan tavallinen kertaluontoinen kulutusluotto.

Se on tarkoitettu erilaiseen vapaa-ajan ja arjen hankintojen rahoittamiseen, kuten auton korjauskuluihin, uuden auton, moottoripyörän tai muun kulkuneuvon rahoittamiseen tai vaikka vain unelmaloman hankintaan.

Kulutusluotto sopii siis lukemattomiin eri hankintoihin, sillä onnistuu rahoittaa niin pienet kuin suuretkin hankinnat. Laina-aika, jonka voi valita 1-15 vuoden väliltä, mahdollistaa sen, ettei kuukausierien suuruus kasva liian suureksi.

Kulutusluotto on nostanut jatkuvasti suosiotaan Suomen lainamarkkinoilla aina siitä asti, kun ensimmäiset vakuudettomat lainat tulivat markkinoille. Se ei poikkea perinteisestä pikavipistä periaatteessa mitenkään muuten, kuin että yleisesti kulutusluotoissa lainasummat ovat suurempia ja maksuajat pidempiä.

Kulutusluoton suosioon on myös varmasti vaikuttanut erilaiset uudet lait, joita pikavipeille on vuosien saatossa asetettu. Lakien voimaantulon jälkeen pienten ja lyhytaikaisten lainojen tarjonta on selkeästi vähentynyt, kun taas suurempien kulutusluottojen tarjonta on räjähdysmäisesti kasvanut.

Maksuaika, kuukausierät ja takaisinmaksu

Kulutusluotossa kuukausierän suuruuteen vaikuttaa hakemasi lainan määrä, sekä sille valitsemasi takaisinmaksuaika. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä pienempi kuukausierä tulee olemaan.

Vakuudettomissa kulutusluotoissa kuukausierän suuruus on aina sama laina-ajan alusta loppuun. Tämä on selkeä ja yksinkertainen maksusuunnitelma, joka takaa ettei takaisinmaksussa tule mitään ikäviä yllätyksiä, kun kuukausierien suuruudet on aina tiedossa.

Kuukausierän suuruus kulutusluotossa kannattaa valita oikein. Älä turhaan valitse liian pitkää maksuaikaa, koska tietyssä kohtaa kuukausierä ei enää juuri pienene, mutta lainan kokonaiskustannus kohoaa selvästi.

Liian lyhyttäkään aikaa ei kannata valita, koska silloin on mahdollista että kuukausierien maksamisessa ajallaan voi tulla ongelmia, jos taloudellinen tilanteesi heikkenee edes hetkeksi.

Oikean kokoinen kuukausierä on sellainen, että pystyt maksamaan sen ongelmitta takaisin ja sinulla jää kuukausittain rahaa säästöönkin. Tällöin yllättävät ja äkilliset menot eivät vaikuta taloudelliseen tilanteeseesi, kun sinulla on säästössä rahaa tälläisiä tilanteita varten.

Laske aina oma maksukykysi ennen lainan hakemista, jotta osaat valita oikean maksuajan lainallesi, eikä lainan takaisinmaksussa näin tule jatkossa ongelmia.

Muista aina kilpailuttaa kulutusluotto

Kulutusluotto on yksi Suomen suosituin lainatuote ja sitä tarjoavia lainapalveluja on useita kymmeniä. Kivijalkapankkien lisäksi kulutuslainaa on mahdollista hakea netissä useista eri pankeista ja rahoituslaitoksista.

Oli lainatarpeesi sitten pieni tai suuri, kannattaa laina muistaa aina kilpailuttaa huolellisesti. Suuremmissa kulutusluotoissa hintaeroa voi olla jopa tuhansia euroja. Tästä syystä lainantarjoajien kilpailuttamiseen kannattaa käyttää hetki aikaa.

Älä turhaan selaa jokaisen pankin ja lainantarjoajan verkkosivuja läpi vertaillen ja täyttäen jokaisen palvelun lainahakemusta erikseen, siinä kuluu yllättävän paljon aikaa.

Lainan kilpailuttamiseen on tänä päivänä tarjolla huomattavasti helpompi ja nopeampi vaihtoehto. Kulutusluoton kilpailuttaminen ei vie kovin paljoa aikaa, kun käytät apunasi meidän palvelua.

Kuten yllä mainitsimme, voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella tämän hetken 30 suosituinta lainantarjoajaa. Se ei vie aikaasi kuin muutamia minuutteja, mutta voi säästää lainasi kokonaiskustannuksissa parhaillaan jopa tuhansia euroja.

Pienissäkin lainasummissa hintaerot voivat olla suhteellisen suuria. Lainojen todelliset vuosikorot voivat vaihdella jopa kymmeniä prosentteja. Tästä syystä pienikin kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa huolellisesti.

Mikäli et ole täysin tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, voit halutessasi hylätä vaikka kaikki lainatarjoukset. Palvelumme käyttäminen ja lainatarjousten pyytäminen on täysin ilmaista eikä sido ottamaan lainaa.

Kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia

Tiesitkö, että voit hakea kulutusluottoa palvelumme kautta ilman vakuuksia ja takaajia?

Monet kivijalkapankit myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia vain pieniä summia. Suurempaa lainaa hakiessa monilla ihmisillä lainansaanti kaatuu siihen, ettei hakijalla ole pankin vaatimaa omaisuutta tai henkilötakaajaa lainan vakuudeksi.

Yleisesti lainan vakuudeksi soveltuu henkilötakaus, omistusasunto, osakkeet tai auto. Vakuudellisessa lainassa korko on yleisesti hieman vakuudetonta lainaa pienempi, mutta vastaavasti lainan hakuprosessi kestää kauemmin.

Kulutusluottoa on kuitenkin mahdollista saada netistä haettuna suurempaankin lainatarpeeseen, sillä lähes kaikki pankit ja lainantarjoajat myöntävät vakuudetonta lainaa.

Vakuudeton kulutusluotto on usein myös huomattavasti nopeampi saada, kuin vakuudellinen laina. Lainan hakuprosessi on paljon nopeampi kun lainan hakeminen tapahtuu kokonaan verkossa.

Suurempi kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa hyvin ja jos mahdollista hakea yhdessä yhteishakijan kanssa. Silloin lainan takaisinmaksusta on vastuussa yhden henkilön sijaan kaksi henkilöä, jolloin pankin riski on pienempi ja tämä näkyy yleensä myös lainan korossa.

Kulutusluotto nopeasti tilille

Usein lainanhakijaa kiinnostaa koron ja muiden lainasta aiheutuvien kulujen lisäksi myös se asia, kuinka nopeasti kulutusluotto on mahdollista saada omalle pankkitilille?

Se kuinka nopeasti pankki maksaa lainan hakijan tilille riippuu usein haetun lainan suuruudesta ja siitä onko palvelu avoinna lainahakemuksen saavuttua.

Yleensä lainanhakija voi nopeuttaa asiaa täyttämällä lainahakemukseen huolellisesti kaikki vaaditut tiedot ja liitteet, ettei pankin tarvitse pyytää niitä jälkikäteen erikseen.

Yleisesti vakuudeton kulutusluotto on mahdollista saada omalle pankkitilille netistä haettuna jopa muutaman tunnin sisällä hakemuksen toimittamisesta.

Usein lainapalvelut käsittelevät lainahakemuksia palvelun aukioloaikoina, joten jos lähetät hakemuksen aukioloaikojen ulkopuolella, saattaa hakemuksen käsittelyssä kestää hieman kauemmin.

Mikäli kuitenkin haet suurempaa kulutusluottoa, saattaa hakemuksen käsittelyssä kestää huomattavasti pidempään kuin pienen summan hakemisessa. Tällöin voi olla, että laina maksetaan pankkitilille muutaman päivän kuluessa.

Kulutusluotto yhteishakijan kanssa

Oletko hakemassa suurempaa kulutusluottoa? Tiesitkö, että yhteishakijan kanssa haettu laina on yleensä kuluiltaan ja koroltaan huomattavasti edullisempi kuin yksin haetussa lainassa?

Kulutusluotto on mahdollista hakea netissä yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakijana voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso, perheenjäsen, ystävä tai sukulainen.

Varsinkin suurempaa kulutusluottoa hakiessa kannattaa lainaa hakea yhdessä yhteishakijan kanssa. Silloin lainasta on vastuussa molemmat hakijat, jolloin saatte melko varmasti paremmat lainaehdot ja matalamman koron.

Pankit ja rahoituslaitokset myöntävät suurempaa yli 10 000 euron kulutusluottoa huomattavasti helpommin silloin kuin lainaa haetaan yhteishakijan kanssa. Silloin molempien hakijoiden tulot otetaan huomioon hakemuksen käsittelyssä.

Mikäli lainanhakijalla on pienet tai epäsäännölliset palkkatulot on lainansaaminen epätodennäköistä, mutta jos lainaa hakee yhdessä yhteishakijan kanssa, saattaa rinnakkaishakijan tulot riittää lainan saamiseen.

Yhteishakijan kanssa on mahdollista saada helpommin myös suurempi kulutusluotto, jolla voi yhdistää nykyiset osamaksut, pikavipit ja muut pienlainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Kulutusluoton hakeminen

Kulutusluottoa voi hakea netistä, kuten mitä tahansa muutakin lainaa. Vakuudettomien kulutusluottojen tarjoajia löytyy paljon, jonka takia olemme avanneet Yhdistalainat.com palvelun auttamaan kaikista edullisimpien lainojen löytämisessä.

Netin lainaviidakosta ei ensimmäistä kertaa lainaa hakeva henkilö välttämättä löydä kovalla työlläkään niitä edullisimpia lainantarjoajia, jotka helposti hukkuvat kaiken lainatarjonnan keskelle.

Meidän kautta sinun on mahdollista kilpailuttaa jopa 30 lainantarjoajaa vain yhdellä hakemuksella.

Älä turhaan tuhlaa aikaasi täyttämällä monia hakemuksia, kun meidän kautta tavoitat nopeasti tämän hetken suosituimmat ja edullisimmat lainantarjoajat alle 5 minuutissa.

Täyttämällä hakemuksen sivuillamme, välitämme sen yhteistyökumppaneillemme. Tämän jälkeen saat heiltä lainatarjoukset nopeasti vertailtavaksi. Kun saat monta lainatarjousta, sinun on helppo vertailla niitä keskenään ja valita niistä halvin kulutusluotto juuri sinun tarpeeseesi.

Lainatarjousten pyytäminen ei ole koskaan sitovaa. Sinulla on täysi oikeus hylätä vaikka kaikki saamasi tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään maksettavaa.

Tietoa ennen kulutusluotto hakemuksen täyttämistä

Kulutusluotto lainahakemuksen täyttäminen palvelussamme on täysin maksutonta, eikä se sido ottamaan lainaa.

Lainaa varten et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai henkilötakaajaa, sillä kyseessä on vakuudeton kulutusluotto.

Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen silloin kuin se sinulle parhaiten sopii mihin kellon aikaan tahansa.

Lainatarjouksien pyytäminen pankeilta ei tarkoita sitä, että jokin lainatarjouksista tulisi hyväksyä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua tarjouksiin kaikessa rauhassa ja päättää hyväksytkö vai hylkäätkö lainatarjoukset.

Lainahakemus toimitetaan yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle, joten älä hyväksy ensimmäistä lainatarjousta joka sinulle lähetetään. Odota rauhassa, että kaikki halukkaat pankit ehtivät toimittamaan lainatarjouksensa.

Tarkista täyttämäsi lainahakemuksen tiedot huolellisesti, että kaikki tiedot ovat varmasti oikein. Tämä saattaa nopeuttaa lainan ulosmaksua, kun pankin ei tarvitse pyytää täyttämättömiä tai epäselviä tietoja jälkikäteen.

.