Komplett Bank

Category: Lainantarjoajat

Komplett Bank

Lainasummat 1000-50.000€

Ei määriteltyä laina-aikaa

Ikäraja 23 vuotta

Palvelun arvosana

0
0,0 rating
Arvosana 0/5 (Perustuu 0 arvosteluun)

Komplett Bank esittely

Komplett Bank on norjalainen vuonna 2014 toimintansa aloittanut pankki, joka laajensi suomen lainamarkkinoille vuonna 2017. He myöntävät pankkilainaa 1000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainatuote on perinteisen luottokortin tapaan toimiva joustoluotto. Voit nostaa lainaa käyttöösi oman luottorajan puitteissa, jolloin voit myös nostaa uudelleen lainaa käyttöösi mikäli olet maksanut osan lainasta takaisin.

Lainaan ei ole määritelty tarkkaa takaisinmaksuaikaa. Maksat kuukausittain vähintään vaaditun minimilyhennyksen, jonka suuruus riippuu siitä kuinka paljon olet nostanut lainaa käyttöösi.

Komplett Bank myöntää uutta pankkilainaa sekä tarjoaa edullisen vaihtoehdon yhdistää nykyiset vanhat korkeakorkoiset kulutusluotot, pienlainat ja pikavipit yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi.

Oli tarpeesi sitten uusi laina tai nykyisten lainojen yhdistäminen, voit kilpailuttaa Komplett Bankin yhdessä 30 muun lainantarjoajan kanssa helposti yhdellä hakemuksella Yhdistalainat.com palvelussa.

Tärkeimmät tiedot lyhyesti

 • Pankkilainaa 1000 – 50 000 euroa.
 • Lainatuote on jatkuva joustoluotto.
 • Ikäraja 23 vuotta.
 • Alustavan luottopäätöksen saat heti hakemuksen täytettyäsi.
 • Ei tarkkaa kiinteää maksuaikaa, päätä itse lyhennyksen suuruus.
 • Minimilyhennyksessä veloitetaan vain korot ja kulut.
 • Takaisin maksettu laina on uudelleen nostettavissa.
 • Nosta lainaa käyttöösi oman luottorajan puitteissa.
 • Täysin vakuudeton joustoluotto, ei vakuuksia eikä takaajia.
 • Sähköinen hakemus on avoinna 24/7

Lainan hakuehdot

Voit saada pankkilainaa, mikäli täytät Komplett Bankin alla olevat perusedellytykset:

 • Olet vähintään 23 vuotias.
 • yli 10 000 euron säännölliset vuositulot.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.
 • Suomalainen pankkitili ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.
 • Vaadittu takaisinmaksukyky.

Komplett Bank tekee oman riskianalyysin kaikkien lainanhakijoiden kohdalla, jolla selvitetään onko hakijalla riittävän suuri takaisinmaksukyky luoton saamiseksi. Päätös tehdään aina hakijan antamien tietojen perusteella.

Tarvittaessa lainan hakijalta voidaan pyytää lisäksi tositteita palkka- tai eläketuloista, jotka voi toimittaa sähköisesti. Tositteilla pyritään varmistamaan hakijan takaisinmaksukyky, jotta lainan takaisinmaksussa ei tulisi ongelmia.

Lainan takaisinmaksu

Tutustu rauhassa Komplett Bankin lähettämään lainatarjoukseen, kuten maksusuunnitelmaan ja lainaehtoihin ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

Muista huolehtia siitä, että haettu laina tulee maksettua ajallaan takaisin. Näin vältyt lisäkustannuksilta, kuten maksumuistutuksilta.

Mikäli sinulla on kysyttävää lainaasi liittyen tai et jostain syystä pystykään maksamaan lainaasi sovitusti takaisin, voit ottaa yhteyttä suoraan lainapalvelun asiakaspalveluun. He neuvovat mielellään lainaan liittyvissä asioissa.

Maksuvaikeuksien yllättäessä ota yhteyttä mahdollisimman nopeasti lainapalvelun asiakaspalveluun ja sovi takaisinmaksusta. Laskuja ei kannata jättää milloinkaan maksamatta, silloin kertyy vain lisää kuluja maksettavaksi.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Arvostele palvelu

Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!