Joustoluotto

Joustoluotto
Category: Blogi

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Joustoluotto on kuin luottokortti kännykässäJoustoluotto

Joustoluotto on jatkuva laina, jossa kuluttaja saa käyttöönsä lainan tietyn suuruisella luottorajalla.

Omalta luottorajalta on mahdollista tehdä niin monta nostoa ja niin usein kuin itse haluaa, tietenkin oman luottorajansa puitteissa.

Joustoluotto eroaa kulutusluotosta ja pikalainasta monella tavalla. Sen voi hakea ja avata koska tahansa maksuttomasti. Avaamisen jälkeen ei kerry mitään kuluja maksettavaksi, jos lainaa ei erikseen itse nosta tilille.

Vasta kun sinulle tulee tarve lainalle, voit nostaa haluamasi summan omalta luottorajalta.

Kun joustoluotto on avattu valmiiksi, on lainan nostaminen tilille nopeaa ja yksinkertaista. Sen voi siis avata vaikka pahan päivän varalle. Tällöin sinun ei tarvitse enää erikseen hakea lainaa ja odotella lainapäätöksiä, kun lainantarve yllättää.

.