Collector

Category: Lainantarjoajat

Collector

Lainasummat 2000-25.000€

Maksuajat 2-15 vuotta

Ikäraja 20 vuotta

Palvelun arvosana

0
0,0 rating
Arvosana 0/5 (Perustuu 0 arvosteluun)

Collector esittely

Collector on vuonna 1999 Ruotsissa perustettu pankki, joka on laajentanut toimintaansa myöhemmin myös Suomeen, Saksaan ja Norjaan. Vuodesta 2003 lähtien he ovat tarjonneet omia tuotteitaan asiakkaille.

Pankki tarjoaa erilaisia palveluja ja rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille.

Yksityishenkilöille he tarjoavat joustolainaa 2000 – 25 000 euroa, jonka takaisinmaksuaika on 2 – 15 vuotta lainasummasta riippuen. Lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia.

Joustolainalla voit rahoittaa uuden auton, lomamatkan, remontin tai vaikka yhdistää nykyiset pienlainat yhdeksi pankkilainaksi, joka voi alentaa merkittävästi kuukausittaisia kustannuksia.

Kilpailuta Collector pankki yhdessä 30 muun lainantarjoajan kanssa helposti yhdellä maksuttomalla hakemuksella Yhdistalainat.com palvelussa ja pian saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tärkeimmät tiedot lyhyesti

 • Joustolainaa 2000 – 25 000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika on 2 – 15 vuotta.
 • Palvelun ikäraja on 20 vuotta.
 • Voit perua lainan 14 päivän kuluessa.
 • Joustolaina on täysin vakuudeton luotto.
 • Voit hakea lainaa helposti verkossa.
 • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään.

Lainan hakuehdot

Hakeaksesi joustolainaa sinun tulee täyttää seuraavat perusedellytykset:

 • Olet täyttänyt 20 vuotta.
 • Vakituiset palkka- tai eläketulot.
 • Vähintään 15 000 euron vuositulot.
 • Luottotietosi ovat kunnossa.
 • Olet asunut Suomessa vähintään 24 kk.
 • Ei ole avointa luottoa Collector Bank AB:ssa.

Alustavan luottopäätöksen saat aina nopeasti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Collector tekee yksilölliset lainapäätökset hakijoiden antamien tietojen perusteella. Tietojen perusteella selvitetään, voidaanko lainaa myöntää hakijalle.

Pankki tekee luottotietojen tarkistuksen jokaisen hakijan kohdalla ja selvittää nykyiset lainat Collector Bank AB:ssa sekä muilla luotonmyöntäjillä arvioidakseen takaisinmaksukyvyn.

Lainan takaisinmaksu

Nostettu laina pitää maksaa ajallaan takaisin lainantarjoajan määrittelemän maksusuunnitelman mukaisesti.

Lainaa kannattaa hakea vain sen verran, jonka takaisinmaksuun oma maksukyky riittää varmasti myös yllättävien menojen yllättäessä. Ennen lainatarjouksen hyväksymistä tarkista vielä, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin.

Maksusuunnitelma vaihtelee pankkien ja lainatuotteiden mukaan. Tarkista lainatarjouksesta, miten lainaa maksetaan takaisin.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää lainaasi liittyen tai ongelmia lainan takaisinmaksussa, ota yhteyttä suoraan luotonmyöntäjän asiakaspalveluun. He osaavat auttaa sinua parhaiten lainaasi liittyvissä kysymyksissä.

Kuukausimaksuja ei koskaan kannata jättää maksamatta, silloin sinulle kertyy vain lisäkuluja. Sovi asiasta luotonmyöntäjän kanssa ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Arvostele palvelu

Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!