Blogi

Blogistamme löydät kattavasti lisätietoa lainaamiseen liittyen. Lisäämme vinkkejä ja neuvoja lainan hakemiseen liittyen.

Uusimmat artikkelit

maaliskuu 2020

pikavippi

Pikavippi

Tarvitsetko lainaa pienen summan mahdollisimman nopeasti tilille? Tiesitkö, että pikavippi on lainapalveluiden nopein lainatuote? Pikavippi on mahdollista saada pankkitilille jopa alle tunnissa.

lainaa ilman luottotietoja

Lainaa ilman luottotietoja

Etsitkö tietoa siitä, onko mitään mahdollisuutta saada lainaa ilman luottotietoja? Vai myöntääkö mikään pankki tai lainapalvelu lainaa luottotiedottomalle? Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa eri palvelujen hankkimista merkittävästi. Lue täältä ohjeet ja vinkit, mistä lainaa luottotiedottomalle.

helmikuu 2020

Lomalaina

Tiesitkö, että voit hakea täysin vakuudetonta lomalainaa netistä? Palvelumme kautta haetaan eniten lomalainaa 500-10 000 euroa, mutta lainaa on mahdollista hakea 100-60 000 euroa. Lue vinkit, miten lomalaina kannattaa hakea ja kilpailuttaa.

Lainaa netistä

Lainaa netistä

Tiesitkö, että voit saada lainaa netistä jopa edullisemmin kuin kivijalkapankista? Syyskuussa voimaan astunut lakimuutos pudotti vakuudettomien lainojen kuluja huomattavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että kuluttajat saavat nyt vakuudetonta lainaa huomattavasti paremmilla lainaehdoilla.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on nostanut jatkuvasti suosiotaan Suomen lainamarkkinoilla aina siitä asti, kun ensimmäiset vakuudettomat lainat tulivat markkinoille. Se ei poikkea perinteisestä pikavipistä periaatteessa mitenkään muuten, kuin että yleisesti kulutusluotoissa lainasummat ovat suurempia ja maksuajat pidempiä.

tammikuu 2020

Pikavippien yhdistäminen tuo säästöä jopa satoja euroja

Pikavippien yhdistäminen

Maksatko tällä hetkellä useita korkeakorkoisia pikavippejä? Tiesitkö että pikavippien yhdistäminen voi tuoda säästöä satoja, jopa tuhansia euroja? Kerromme sinulle vinkit ja neuvot, miten voit kilpailuttaa itsellesi edullisen kulutusluoton, jolla pääset eroon useista ja kalliista pikavipeistä.

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulle päässyt kertymään useita pieniä ja korkeakorkoisia lainoja? Tiesitkö että lainojen yhdistäminen saattaa tuoda sinulle suuriakin säästöjä ja pienentää lainasi kuukausierää. Kilpailuta uusi yhdistelylaina nyt ilmaiseksi ja katso millaista säästöä saisit.

Autolaina

Onko sinulla uuden tai käytetyn auton hankinta edessä mutta et ole vielä löytänyt sopivaa rahoitusta? Tänä päivänä autolaina on mahdollista hakea jo pelkästään netissä monesta eri paikasta. Lainaa etsiessä kannattaa aina vertailla eri rahoitustarjouksia, eikä pyytää autorahoitusta vain yhdestä pankista tai autoliikkeestä.

Joustoluotto

Joustoluotto

Joustoluotto on jatkuva laina, jossa kuluttaja saa käyttöönsä lainan tietyn suuruisella luottorajalla. Omalta luottorajalta on mahdollista tehdä niin monta nostoa ja niin usein kuin itse haluaa, tietenkin oman luottorajansa puitteissa.