Avida

Avida Finans yhdistelylaina
Category: Lainantarjoajat

Avida

Lainasummat 2000-50.000€

Maksuajat 1-15 vuotta

Ikäraja 24-70 vuotta

Palvelun arvosana

0
0,0 rating
Arvosana 0/5 (Perustuu 0 arvosteluun)

Avida esittely

Avida Finans AB on luottomarkkinayhtiö, joka on tarjonnut erilaisia rahoituspalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille vuodesta 1983 lähtien.

Pankki toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa ja palvelee asiakkaita Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Heidän lainatuote kuluttajille on vakuudeton 2000 – 50 000 euron kulutusluotto, jonka maksuaika on 1 – 15 vuotta.

Avidan myöntämällä vakuudettomalla kulutusluotolla voit rahoittaa esimerkiksi lomamatkan, uuden auton, kodin suuremmat hankinnat tai käyttää sen vaikka nykyisten pienlainojen uudelleenjärjestelyyn.

Voit kilpailuttaa Avidan kulutusluoton helposti yhdessä yli 30 muun lainantarjoajan kanssa, kun täytät hakemuksen Yhdistalainat.com-palvelussa. He lähettävät lainatarjouksensa suoraan sähköpostiisi.

Tärkeimmät tiedot lyhyesti

 • Lainatuote 2000 – 50 000 euron kulutusluotto.
 • Maksuaika 1 – 15 vuotta.
 • Ikäraja 24 – 70 vuotta.
 • Ei vaadi vakuuksia tai takaajia.
 • Aina henkilökohtaisesti laskettu lainatarjous.
 • Mahdollista hakea uusi laina, yhdistelylaina tai kilpailuttaa nykyinen laina.
 • Saat alustavan luottopäätöksen nopeasti.

Lainan hakuehdot

Voit saada kulutusluottoa Avidalta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Suomen kansalainen.
 • Ikä 24 – 70 vuotta.
 • Puhtaat luottotiedot.
 • Säännölliset tulot, vähintään 16 000 euroa vuodessa.
 • Vähintään 3 vuotta asunut Suomessa.

Täytä kaikki tietosi lainahakemukseen huolellisesti ja totuudenmukaisesti. Palvelu tekee lainapäätöksen ja mahdollisen lainatarjouksen hakijan ilmoittamien tietojen perusteella.

Hakijalta voidaan pyytää tositteita palkka- tai eläketuloista, joilla varmistetaan hakijan takaisinmaksukyky ennen lopullista lainapäätöstä. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan aina automaattisesti hakemusta käsitellessä.

Lainan takaisinmaksu

Laina pitää maksaa takaisin ajallaan luotonmyöntäjän kanssa sovitun maksusuunnitelman mukaisesti. Maksusuunnitelman löydät saamastasi lainatarjouksesta, jonka luotonmyöntäjä on lähettänyt sähköisesti.

Mikäli haluat maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin luotonmyöntäjälle, se onnistuu yleisesti ilman erillistä lisämaksua. Tarkista asia kuitenkin ensin luotonmyöntäjän lähettämästä sopimuksesta.

Lainatarjoukseen on hyvä tutustua kaikessa rauhassa ja lukea sopimus huolellisesti läpi ennen lainatarjouksen allekirjoittamista. Ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen, varmista että sinulla on varaa maksaa laina ajallaan takaisin.

Mikäli et pysty jostain syystä maksamaan lainanlyhennystä ajoissa, ei sitä kannata jättää milloinkaan maksamatta. Ota yhteyttä lainanmyöntäjän asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostilla ja sovi lainantakaisinmaksusta.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Arvostele palvelu

Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!