Autolaina

Category: Blogi

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Kilpailuta yli 30 lainantarjoajaa

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta

Tarjouksen vastaanottaminen ei sido mihinkään

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen

Voit kilpailuttaa lainasummat 100-60.000€

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Vakuudetonta autolainaa 2000 – 60 000 euroa

Onko sinulla uuden tai käytetyn auton hankinta edessä mutta et ole vielä löytänyt sopivaa rahoitusta?

Tänä päivänä autolaina on mahdollista hakea jo pelkästään netissä monesta eri paikasta. Lainaa etsiessä kannattaa aina vertailla eri rahoitustarjouksia, eikä pyytää autorahoitusta vain yhdestä pankista tai autoliikkeestä.

Palvelumme kautta voit hakea autolainaa helposti netistä joko uuden tai käytetyn auton hankintaan aina 2000 – 60 000 euroon saakka. Takaisinmaksuajaksi voit valita lainasummasta riippuen 1-15 vuotta.

Toimitamme lainahakemuksen yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle, jotka toimittavat lainatarjouksensa suoraan sähköpostiisi. Voit rauhassa vertailla eri pankkien lainatarjouksia ja valita niistä halvimman vaihtoehdon.

Mikäli sopiva autolaina ei kuitenkaan lainatarjouksien joukosta löydy, voit halutessasi hylätä vaikka kaikki tarjoukset. Lainahakemuksen täyttämisestä ja lainatarjouksien vastaanottamisesta ei kerry hakijalle mitään kuluja.

Palvelumme kautta haettu autolaina on täysin vakuudeton laina, joten saat ostamasi auton heti omiin nimiin. Vakuudeton autolaina tarkoittaa myös sitä, ettei sinulla tarvitse olla lainaa varten vakuuksia tai takaajia.

Mikäli sinulla on vielä vanhasta lainasta osa maksamatta, yhdistä lainat yhdeksi suuremmaksi autolainaksi. Tämä tuo mukavasti säästöä, kun maksat koron ja kulut kahden lainan sijasta vain yhdestä suuremmasta lainasta.

Autolaina yhteishakijan kanssa

Autolaina on yksi niistä yleisimmistä lainatuotteista, jota lähes jokainen ihminen jossain vaiheessa elämää tarvitsee. Varsinkin silloin, jos aikoo hankkia täysin uuden auton tai vain muutaman vuoden käytetyn ajoneuvon.

Toki monet meistä ei tarvitse välttämättä autolainaa lainkaan koko elämänsä aikana, jos hankkii vanhemman halvemman auton tai on onnistunut säästämään valmiiksi tarpeeksi rahaa auton hankintaa varten.

Mikäli kuitenkin tarvitsee autolainaa, kannattaa sitä hakea yhdessä esimerkiksi puolison kanssa. Silloin lainasta on vastuussa yhden henkilön sijaan kaksi henkilöä ja siitä johtuen yleensä luoton korko on huomattavasti alhaisempi.

Haetpa sitten autolainaa kivijalkapankista tai netistä yhdessä yhteishakijan kanssa, saatte varmasti edullisemman lainatarjouksen. Aina kun lainasta vastaa kaksi henkilöä, uskaltaa pankki myöntää edullisemman lainan.

Yhteishakijan kanssa haetussa lainassa on myös se hyvä puoli, että pankit ja lainapalvelut myöntävät kahdelle hakijalle aina helpommin suuremman lainan kuin silloin, jos autolainaa hakee vain yksi henkilö.

Käytettyä vanhempaa autoa hankkiessa lainan suuruus ei välttämättä ole este lainan saamiselle, vaikka autolainaa hakisi yksin mutta jos täysin uuteen autoon hakee rahoitusta, saattaa lainasumma olla liian suuri yhdelle hakijalle.

Muista aina kilpailuttaa autolaina

Uutta autoa hankkiessa autolaina otetaan monesti liian hätiköiden tai valitaan autoliikkeen rahoitus ilman lainan kunnollista kilpailuttamista. Tästä johtuen monet maksavat lainastaan aivan liikaa korkoja ja kuluja.

Monesti auton hankinta saattaa tulla myös yllätyksenä, jos vanha auto hajoaa niin pahasti ettei sitä kannata enää kunnostaa. Silloin uusi auto tarvitaan nopeasti ja autolaina otetaan ensimmäisestä paikasta, jossa sitä tarjotaan.

Autolaina kannattaa hankkia ihan samoin kuin uusi tai käytetty autokin. Autojen hintoja vertaillaan, koeajetaan ja tarkistetaan auton kunto ennen ostopäätöstä. Myös autorahoitus kannattaa hankkia yhtä huolellisesti.

Tänä päivänä rahoitusta on mahdollista hakea niin monesta eri palvelusta, ettei jokaisen pankin lainatarjousta kannata pyytää erikseen. Lainahakemus tulisi täyttää ja lähettää todella moneen pankkiin, jotta halvin autolaina löytyisi.

Autolaina kannattaa aina kilpailuttaa palvelussa, joka toimittaa hakemuksen maksutta kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitokselle. Silloin tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus ja saat monta lainatarjousta sähköpostiisi.

Voit hakea rahoitusta täyttämällä maksuttoman lainahakemuksemme ja toimitamme sen useille luotettaville lainapalveluille. Näin säästät runsaasti aikaa ja samalla saat hyvin kilpailutetun autolainan nopeasti.

Hätiköiden otetussa ja hyvin kilpailutetun autolainan koroissa ja muissa kuluissa on usein yllättävänkin suuri ero, joten kilpailuttamalla lainan palvelussamme, voit säästää koko laina aikana satoja ellet jopa tuhansia euroja.

Tarkista oma henkilökohtainen autolaina tarjouksesi

Autolainaa hakiessa kannattaa heti unohtaa netissä olevat autolainalaskurit ja autorahoituslaskurit, sillä ne näyttävät samat lukemat kaikille ja ovat vain esimerkkejä lainan takaisinmaksuajasta.

Todellisuudessa ne eivät kerro hakijalle juurikaan yhtään mitään, sillä pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainatarjouksen jokaiselle hakijalle hakemuksessa ilmoitettujen tietojen ja tositteiden perusteella.

Helpoin ja varmasti nopein tapa selvittää halvin autolaina on täyttää lainahakemus palvelussamme. Toimitamme sen suoraan useille pankeille, jotka tekevät sinulle oman henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Lainatarjouksien pyytäminen on täysin maksutonta, joten voit halutessasi vain tarkistaa millä ehdoilla sinulle myönnettäisiin autolaina. Mikäli et saa mielestäsi tarpeeksi edullista autorahoitusta, voit hylätä lainatarjoukset.

Pyytämällä henkilökohtaisen lainatarjouksen palvelumme kautta, pääset nopeasti vain yhden lainahakemuksen täyttämisellä autolaina-asiassa eteenpäin ja voit itse vertailla kaikessa rauhassa henkilökohtaisia lainatarjouksia.

Näin voit itse vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten välisiä korkoja ja muita lainasta aiheutuvia kuluja. Useasta tarjouksesta löydät nopeasti edullisimman autolainan, jonka jälkeen voit halutessasi hyväksyä tai hylätä tarjouksen.

Hyvä tietää ennen autolainan hakemista

Autolainaa hakiessa toimitamme lainahakemuksesi yli 30 luotettavalla pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi, joista kaikki tai osa lähettää henkilökohtaisen lainatarjouksen suoraan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Autorahoitusta ei milloinkaan kannata ottaa ensimmäisestä pankista, joka sitä tarjoaa. Autolaina kannattaa aina kilpailuttaa useamman pankin välillä, jolloin voit itse vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten korkoja ja kuluja.

Autolainaa hakiessa kannattaa valita maksuaika riittävän pitkäksi, jolloin kuukausierä jää tarpeeksi pieneksi. Näin voit varmistaa sen, että saat lyhennyksen maksettua ajoissa vaikka eteen tulisi muita suuria yllättäviä kuluja.

Mikäli sinulla on jo nykyisestä autosta vanhaa autolainaa osa maksamatta, suosittelemme samalla yhdistämään vanhan lainan uuteen lainaan. Silloin et joudu maksamaan kahdesta lainasta korkoja ja muita kuluja.

Kun olet saanut henkilökohtaiset lainatarjoukset sähköpostiisi, voit halutessasi hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Lainatarjouksien pyytäminen ja vertaileminen ei milloinkaan sido sinua hyväksymään jotain lainatarjousta.

Suuri autolaina kannattaa hakea yhdessä yhteishakijan kanssa, silloin laina myönnetään huomattavasti varmemmin ja lainan korko sekä muut kulut ovat varmasti edullisemmat.

Jos sinulla on jo autolaina, jonka korkoon tai muihin kuluihin et ole ollut täysin tyytyväinen, voit milloin vain kilpailuttaa sen uudelleen täysin maksutta palvelussamme.

.